​Det forpligter at yde kvalitet

Vinduesrenovering – ekspert i restaurering af gamle vinduer

Vi er specialister i ældre og fredede bygninger

Leder du efter en ekspert i restaurering og reparation af gamle vinduer? Så lad os klare din vinduesrenovering. Hos Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS er vi eksperter i både ældre og fredede bygninger, og vi tilbyder alle former for renovering af vinduer.

Vi udfører reparation, restaurering og maling af vinduer for private, erhverv og kommuner i bl.a. København, Charlottenlund og det øvrige Nordsjælland samt mange andre steder.

Vi har mere end 40 års erfaring med malerfaget. Vi nyder at arbejde med træværk og historien – og vi er dygtige til det! Vores speciale er renovering af gamle vinduer, og vi arbejder helst med linolie. Vi udfører gerne hele restaureringsopgaver i entrepriser, hvor vi varetager al kontakt med tømrere og murere med videre.

Restaurering af gamle vinduer efter Raadvad-metoden

Vinduesrenovering er vores speciale, og vi udfører alle former for restaurering af gamle vinduer. Det kan være alt fra den nænsomme Raadvad-metode, hvor historien bevares mest muligt, til en total afrensning af hele vinduespartier.

Vi tilbyder også afrensning af gamle blyholdige malingslag, og det sker naturligvis under ordentlige og miljørigtige forhold. Afrensning og reparation af gamle vinduer kan udføres på stedet eller på vores værksted.

Vi har bl.a. deltaget i Allbäcks kurser i renovering af vinduer. Derudover samarbejder vi med de dygtigste håndværkere inden for de gamle malerteknikker såsom ådring, marmorering og trompe-l’oeil med videre. Dermed kan vi udføre alle former for reparation af gamle vinduer efter højeste standard.

Kontakt os for at høre mere om renovering af vinduer

Du er velkommen til at høre mere om restaurering af gamle vinduer og anden vinduesrenovering. Vi kan hjælpe med reparations- og malerarbejde uanset udfordringen, og det gælder også skader fra fugt, slitage og aldring.

I første omgang kommer vi gerne ud til en snak og for at kigge nærmere på opgaven. Kontakt os allerede i dag. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god pris for renovering af gamle vinduer.​

​Billeder af ådring og marmor arbejde udført af Susan Arnild

Vi har blandt andet deltaget i Allbäcks vindues renoveringskurser. Alle fredede arbejder udføres – vi samarbejder med de dygtigste håndværkere i gamle malerteknikker som ådring, marmorering, trompe l’oeil mv.

Få et uforpligtende tibud

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et udpluk af vores referencer​

KONTAKTINFO

Telefon: +45 35 82 80 94

E-mail: info@jogr.dk

KONTOR, LAGER OG VÆRKSTED

Ellekær 5A, 2730 Herlev

+ Rutevejledning​

​CERTIFICERINGER

Malerfirmaet Jacobsen & Ringvei's Eftf. ApS | CVR: 26388848​