​Det forpligter at yde kvalitet

Skoler og institutioner

Ønsker du at give børnene på skolen og dine medarbejdere en god arbejdsplads, så er vedligeholdelse af ejendommen et vigtigt parameter. Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS giver jer gerne et tilbud på malerarbejde samt anden form for renovering af skoler, foreninger og institutioner.

Vi kan løse både de små opgaver, som vi sørger for bliver udført i forbindelse med vores malerarbejde, men vi har også ofte stået for totalrenoveringer af store offentlige institutioner. Så mangler I en entreprenør, der kan og vil påtage sige større opgaver, så tag endelig kontakt til Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS.

Har I brug for fred og ro i dagtimerne, f.eks. mens der undervises, så arbejder vi gerne om aftenen, i weekenden eller på Helligdage. På den måde kan områderne være fuldt funktionsdygtige under projektet, og I vil ikke have behov for at finde alternative undervisningslokaler i byggeperioden.

Vi maler imens De sover!

Tilbud og kontakt

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet. Ring til os allerede i dag, så vi kan tage en snak om behovet. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Få et uforpligtende tibud

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et udpluk af vores referencer​

KONTAKTINFO

Telefon: +45 35 82 80 94

E-mail: info@jogr.dk

KONTOR, LAGER OG VÆRKSTED

Ellekær 5A, 2730 Herlev

+ Rutevejledning​

​CERTIFICERINGER

Malerfirmaet Jacobsen & Ringvei's Eftf. ApS | CVR: 26388848​