​Det forpligter at yde kvalitet

Rådgivning og dekoration

Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS hjælper gerne, når der skal vælges farver og udsmykkes med dekorationer.Vi står klar med gode råd om indretning af boligen eller kontoret, hvor vi blandt andet samarbejder med en professionel indretningsarkitekt, ligesom vi har egen malerbutik, hvorfra vi anvender den bedste linolie vi kan finde på markedet.

Vi kan tilbyde den smukke gamle, marmorspartling til konkurrencedygtige priser.

Vi kan vel efterhånden tillade os at kalde os eksperter, i opsætning af digitalt printet stof.

En kompetence som vi har tillært os, under arbejdet i DR-byen’s kontorafsnit, hvor vi opsatte cirka 2.300 m2 stof, på perforerede gipslofter. Forud lå mange timers finpudsning og opfindelse af teknikker, ligesom mange udfordringer er løst undervejs. Herefter har vi også opsat 200 m2 i Aalborg kultur og kongres center. Vi er efter vores bedste vidende, de eneste som laver denne type arbejde!

Vi glæder os til, at kunne dygtiggøre os yderligere, og udføre endnu mere af dette utroligt smukke og helt specielle arbejde, hvor det udelukkende er fantasien, der sætter grænsen!

Se de mange billeder i vores galleri, og ring til til os, hvis du mangler inspiration.

Tilbud og kontakt

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet. Ring til os allerede i dag, så vi kan tage en snak om behovet. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Få et uforpligtende tibud

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et udpluk af vores referencer​

KONTAKTINFO

Telefon: +45 35 82 80 94

E-mail: info@jogr.dk

KONTOR, LAGER OG VÆRKSTED

Ellekær 5A, 2730 Herlev

+ Rutevejledning​

​CERTIFICERINGER

Malerfirmaet Jacobsen & Ringvei's Eftf. ApS | CVR: 26388848​