​Det forpligter at yde kvalitet

​Malerarbejde i Nordsjælland og København

Vi udfører alle former for malerarbejde

Skal I bygge til eller bygge om, så skal der findes en dygtig maler. Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS har gennem mere end 40 år udført alle former for malerarbejde for arkitekter, ingeniører, bygherrer samt private husholdninger. De fleste af vores kunder holder til i København og Nordsjælland, men er opgaven spændende, så kører vi gerne langt!

Vi har haft totalentreprisen på utallige projekter, og vores veluddannede mandskab har erfaring med såvel kvalitetssikring som sikkerhed omkring projekterne uanset om det drejer sig om store erhvervsbyggerier, villaer eller lejligheder – og uanset om det drejer sig om vinduer, døre eller facader.

Der er ingen opgave, der er for stor for Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS og vi giver også gerne jer et uforpligtende tilbud på at få løst en opgave.

Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS har en størrelse, der gør, at vi kan dække alle former for malerarbejde – både inde og ude. Vores erfaring betyder ligeledes, at vi benytter faste samarbejdspartnere, der også lægger vægt på høj kvalitet i arbejdet, når vi står for totalentreprisen.

Tilbud og kontakt

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet. Ring til os allerede i dag, så vi kan tage en snak om behovet. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tibud

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et udpluk af vores referencer​

KONTAKTINFO

Telefon: +45 35 82 80 94

E-mail: info@jogr.dk

KONTOR, LAGER OG VÆRKSTED

Ellekær 5A, 2730 Herlev

+ Rutevejledning​

​CERTIFICERINGER

Malerfirmaet Jacobsen & Ringvei's Eftf. ApS | CVR: 26388848​