Renovering af fredede bygninger og bevaringsværdige huse

Vi nyder at arbejde med historiske ejendomme

Leder du efter en ekspert i renovering af fredede bygninger og renovering af bevaringsværdige huse? Så lad os stå for renoveringen. Hos Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS har vi stor ekspertise med enhver form for renovering af fredet ejendom og bevaringsværdig ejendom.

Vi udfører renoverings- og restaureringsopgaver for både private, erhverv og kommuner i bl.a. København, Charlottenlund og resten af Nordsjælland samt adskillige andre steder.

Vi har mere end 40 år erfaring, og vi udfører alle former for malerarbejde. Derudover udfører vi renovering af bevaringsværdige bygninger i entrepriser, hvor vi koordinerer alt tømrer- og murerarbejde. Vi nyder at arbejde med historiske ejendomme, og vi er dygtige til det.

Stor viden om renovering af bevaringsværdige bygninger

Vi har en særlig viden om malerarbejde i forbindelse med renovering af bevaringsværdige huse og renovering af fredede bygninger. Vi anvender den nænsomme Raadvad-metode, hvis mest muligt skal bevares, men vi tilbyder også afrensning af træ. Det gælder også blyholdige malingslag, som naturligvis bliver fjernet under ordentlige og miljørigtige forhold.

Vi har været på en række kurser, herunder Allbäcks kurser i vinduesrenovering. Derudover samarbejder vi med nogle af dygtigste håndværkere inden for klassiske malerteknikker. Vi kan bl.a. tilbyde ådring, trompe-l’oeil og marmorering med videre. Dermed er vi kvalificeret til enhver form for renovering af bevaringsværdig bygning eller renovering af fredet bygning.

Få mere information om renovering af fredet ejendom

Kontakt os gerne for at høre mere om renovering af fredede bygninger og bevaringsværdige huse. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at få en snak om f.eks. renovering af fredet bygning. Samtidig kan vi fortælle mere om priser og muligheder. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god pris for renovering af fredet ejendom eller af bevaringsværdig ejendom.

Få et uforpligtende tibud

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet.

    Et udpluk af vores referencer

    Tilbud og kontakt

    Skal vi udføre en maleropgave for dig, eller har du brug for et godt råd om valg af maling så ring til os på +45 3582 8094