​Det forpligter at yde kvalitet

​Hvem er vi

Jacobsen & Ringvei er et firma med stolte traditioner og en lang historie.

​Firmaet blev grundlagt af John Jacobsen & Erling Ringvei den 1. januar 1973. De første mange år var firmaet beliggende i en kælder på Lyngbyvej på Østerbro, lige på hjørnet af Hans Knudsens Plads.

Lige fra starten i 1973 har firmaet har altid stået for høj kvalitet, udført til tiden!

Firmaets motto “Et firma, de kan have tillid til” brugte vi i 1973, og vi bruger det stadig i dag med respekt for historien og som holdepunkt i nutiden.

Vi har så brugt de seneste 40 år på at vokse os til et af de mest respekterede malerfirmaer i Danmark. De fleste af vores kunder er offentlige institutioner og selvstændige virksomheder, der heldigvis kommer tilbage til os, hver gang der skal males.

Vores erfaring med specielle maleropgaver giver os mulighed, for at assistere ved mange nybyggerier og renoveringer – Det er altid en fornøjelse at deltage i spændende projekter. For blot at nævne et par stykker, så har vi været med til opførelsen af Danmarks Radios Koncertsal, ligesom vi har udført malerarbejde for Aalborg Kongres og Kulturcenter.

bgg

Vi værner om vores medarbejdere

Vores faste kunder vælger os som samarbejdspartner, fordi de kan regne med os. De ved vi overholder, hvad vi lover, og de ved at en dygtig maler er afgørende for, om de opnår deres ønsker. For at fastholde de bedste malere, værner vi om vores ansatte, hvilket har betydet, at Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS er DS/OHSAS 18001:2008 ARBEJDSMILJØCERTIFICERET igennem Bureau Viritas, og vi er derfor belønnet med en ”krone-Smiley”.

Denne politik for arbejdsmiljøet gælder for alle ansatte og ledelse i Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS.​

bf

Firmaet forpligter sig til…

  • At sikre et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø igennem mål for løbende forbedringer af arbejdsmiljøet.
  • Firmaet tilvejebringer de nødvendige ressourcer til gennemførelse af de aktiviteter der igangsættes på arbejdsmiljøområdet.
  • At sikre nødvendig uddannelse og oplæring til alle ansatte.
  • At overholde alle relevante lovbestemte krav vedrørende arbejdsmiljøet.

Alle ansatte er ansvarlige for at overholde sikkerhedsbestemmelserne samt gennem omtanke og handling og sund fornuft bidrage til et bedre arbejdsmiljø.​

#JOGR.DK

Oplev hverdagen hos Malerfirmaet Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS​

Et udpluk af vores referencer​

KONTAKTINFO

Telefon: +45 35 82 80 94

E-mail: info@jogr.dk

KONTOR, LAGER OG VÆRKSTED

Ellekær 5A, 2730 Herlev

+ Rutevejledning​

​CERTIFICERINGER

Malerfirmaet Jacobsen & Ringvei's Eftf. ApS | CVR: 26388848​