Malerarbejde i Nordsjælland og København

Vi udfører alle former for malerarbejde

Skal I bygge til eller bygge om, så skal der findes en dygtig maler. Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS har gennem mere end 40 år udført alle former for malerarbejde for arkitekter, ingeniører, bygherrer samt private husholdninger. De fleste af vores kunder holder til i København og Nordsjælland, men er opgaven spændende, så kører vi gerne langt!

Vi har haft totalentreprisen på utallige projekter, og vores veluddannede mandskab har erfaring med såvel kvalitetssikring som sikkerhed omkring projekterne uanset om det drejer sig om store erhvervsbyggerier, villaer eller lejligheder – og uanset om det drejer sig om vinduer, døre eller facader.

Der er ingen opgave, der er for stor for Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS og vi giver også gerne jer et uforpligtende tilbud på at få løst en opgave.

Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS har en størrelse, der gør, at vi kan dække alle former for malerarbejde – både inde og ude. Vores erfaring betyder ligeledes, at vi benytter faste samarbejdspartnere, der også lægger vægt på høj kvalitet i arbejdet, når vi står for totalentreprisen.

 

Ring til os på 3582 8094 hvis du har spørgsmål eller brug for et tilbud

Herunder kan du læse nærmere om hvilke arbejdsopgaver vi ofte udfører.

KONTORER & FACADER
SKOLER & INSTITUTIONER
RÅDGIVNING & DEKORATION
FREDEDE ARBEJDER
FLYTTELEJLIGHEDER

KONTORER & FACADER

Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS kan på professionel vis klare alle typer opgaver indenfor kontor- og facaderenovering. Mange års erfaring har lært os at udføre kvalitetsbevidst og æstetisk malerarbejde både indendørs og udendørs.

Husets, virksomhedens eller ejendommens facade er det første folk ser, når de ankommer til jeres bygning. Hvilket indtryk vil du gerne give dine gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere? Signalværdien i at kunne fremvise et professionelt ansigt udadtil er selvfølgelig et vigtigt visitkort for alle virksomheder og institutioner.

SKOLER & INSTITUTIONER

Ønsker du at give børnene på skolen og dine medarbejdere en god arbejdsplads, så er vedligeholdelse af ejendommen et vigtigt parameter. Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS giver jer gerne et tilbud på malerarbejde samt anden form for renovering af skoler, foreninger og institutioner.

Vi kan løse både de små opgaver, som vi sørger for bliver udført i forbindelse med vores malerarbejde, men vi har også ofte stået for totalrenoveringer af store offentlige institutioner. Så mangler I en entreprenør, der kan og vil påtage sige større opgaver, så tag endelig kontakt til Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS.

Har I brug for fred og ro i dagtimerne, f.eks. mens der undervises, så arbejder vi gerne om aftenen, i weekenden eller på Helligdage. På den måde kan områderne være fuldt funktionsdygtige under projektet, og I vil ikke have behov for at finde alternative undervisningslokaler i byggeperioden.
Vi maler imens De sover!

RÅDGIVNING & DEKORATION

Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS hjælper gerne, når der skal vælges farver og udsmykkes med dekorationer.Vi står klar med gode råd om indretning af boligen eller kontoret, hvor vi blandt andet samarbejder med en professionel indretningsarkitekt, ligesom vi har egen malerbutik, hvorfra vi anvender den bedste linolie vi kan finde på markedet.

Vi kan tilbyde den smukke gamle, marmorspartling til konkurrencedygtige priser.
Vi kan vel efterhånden tillade os at kalde os eksperter, i opsætning af digitalt printet stof.

En kompetence som vi har tillært os, under arbejdet i DR-byen’s kontorafsnit, hvor vi opsatte cirka 2.300 m2 stof, på perforerede gipslofter. Forud lå mange timers finpudsning og opfindelse af teknikker, ligesom mange udfordringer er løst undervejs. Herefter har vi også opsat 200 m2 i Aalborg kultur og kongres center. Vi er efter vores bedste vidende, de eneste som laver denne type arbejde!

Vi glæder os til, at kunne dygtiggøre os yderligere, og udføre endnu mere af dette utroligt smukke og helt specielle arbejde, hvor det udelukkende er fantasien, der sætter grænsen!
Se de mange billeder i vores galleri, og ring til til os, hvis du mangler inspiration.

FREDEDE ARBEJDER

Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS. nyder at arbejde med historien! Og vi er dygtige til det! Vi har speciale i vindues renovering og arbejder helst med linolie.

Vi kan udføre alle typer vindues renovering, alt fra den nænsomme Raadvad metode hvor historien bevares mest muligt, og over til totalt afrensede vinduespartier, udført på værksted eller på stedet – også afrensning af gammel blyholdig malingslag, udføres under ordentlige og miljørigtige forhold.

Vi har blandt andet deltaget i Allbäcks vindues renoveringskurser.

Alle fredede arbejder udføres – vi samarbejder med de dygtigste håndværkere i gamle malerteknikker som ådring, marmorering, trompe l’oeil mv.

Billeder af ådring og marmor arbejde udført af Susan Arnild

FLYTTELEJLIGHEDER

Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS tager sig af renovering og nyistandsættelse af mange lejligheder hvert år. Vi har specialiseret os flyttelejligheder, således at både fraflytter som indflytter bliver tilfredse. Alt bliver sat i stand i høj kvalitet, som kun en fagmand kan, og resultatet kan vores kunder glæde sig over i mange år.

Vi har et godt samarbejde med flere boligforeninger i København som tager fat i os når en lejlighed skal klargøres, og vi sørger selvfølgelig selv for malerarbejdet, mens vi har en række faste fagentreprenører, som vi trækker på til de øvrige opgaver. Vi kan således garantere at alle opgaverne løses af en udlært fagmand.

Har du lejet en lejlighed, som du skal fraflytte, så kan vi også hjælpe. Spar besværet og bøvlet, og få en professionel til at løse opgaven.

Tilbud og kontakt
Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet. Ring til os allerede i dag, så vi kan tage en snak om behovet. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.