Fredede arbejder

Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS. nyder at arbejde med historien! Og vi er dygtige til det! Vi har speciale i vindues renovering og arbejder helst med linolie.

Vi kan udføre alle typer vindues renovering, alt fra den nænsomme Raadvad metode hvor historien bevares mest muligt, og over til totalt afrensede vinduespartier, udført på værksted eller på stedet – også afrensning af gammel blyholdig malingslag, udføres under ordentlige og miljørigtige forhold.

Billeder af ådring og marmor arbejde udført af Susan Arnild

Vi har blandt andet deltaget i Allbäcks vindues renoveringskurser. Alle fredede arbejder udføres – vi samarbejder med de dygtigste håndværkere i gamle malerteknikker som ådring, marmorering, trompe l’oeil mv.

Tilbud og kontakt

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet. Ring til os allerede i dag, så vi kan tage en snak om behovet. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tibud

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet.

    Et udpluk af vores referencer

    Tilbud og kontakt

    Skal vi udføre en maleropgave for dig, eller har du brug for et godt råd om valg af maling så ring til os på +45 3582 8094