Flyttelejligheder

Jacobsen & Ringvei’s Eftf. ApS tager sig af renovering og nyistandsættelse af mange lejligheder hvert år. Vi har specialiseret os flyttelejligheder, således at både fraflytter som indflytter bliver tilfredse. Alt bliver sat i stand i høj kvalitet, som kun en fagmand kan, og resultatet kan vores kunder glæde sig over i mange år.

Vi har et godt samarbejde med flere boligforeninger i København som tager fat i os når en lejlighed skal klargøres, og vi sørger selvfølgelig selv for malerarbejdet, mens vi har en række faste fagentreprenører, som vi trækker på til de øvrige opgaver. Vi kan således garantere at alle opgaverne løses af en udlært fagmand.

Har du lejet en lejlighed, som du skal fraflytte, så kan vi også hjælpe. Spar besværet og bøvlet, og få en professionel til at løse opgaven.

Tilbud og kontakt

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet. Ring til os allerede i dag, så vi kan tage en snak om behovet. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tibud

Uanset hvilke udfordringer I står med, så tilbyder vi hjælpe med malerarbejdet.

    Et udpluk af vores referencer

    Tilbud og kontakt

    Skal vi udføre en maleropgave for dig, eller har du brug for et godt råd om valg af maling så ring til os på +45 3582 8094